Dell Latitude 3520 / 5420 - Technicomer Α.Ε.

Προϊόντα και Υπηρεσίες Πληροφορικής
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dell Latitude 3520 / 5420

Promotions

LATITUDE 3520 | 5420
Welcome to a new age
of intelligence


Smarter and faster than ever.  |  
There’s nothing mainstream about it.Latitude 3520 Laptop

Smarter and faster than ever.

Μικρότερος και ταχύτερος
από ποτέ; Ναι.

Ο μικρότερος φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών στον κόσμο διαθέτει πρωτοποριακή κάμερα web για απρόσκοπτες βιντεοδιασκέψεις υψηλής ποιότητας, τους τελευταίους επεξεργαστές Intel®  και το νέο Dell Optimizer.
SLEEKER, MORE MODERN DESIGN

Με μικρότερο αποτύπωμα και λεπτότερο πλαίσιο, το Latitude 3520 διαθέτει επίσης νέο πιο σκούρο φινίρισμα και γυαλισμένα πλευρικά τοιχώματα για καθαρή, επαγγελματική εμφάνιση.

Με φωτεινότερες επιλογές πάνελ FHD, στενά πλαϊνά περιγράμματα και δυνατότητα αφής, η εμπειρία μπροστά στην οθόνη είναι πιο εξαιρετική από ποτέ.

Απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη με βελτιωμένη σχεδίαση πληκτρολογίου από άκρη σε άκρη, μεγαλύτερα πληκτρολόγια και βέλη L/R και μεγαλύτερη περιοχή επιφάνειας αφής.
Τώρα διαθέσιμο με προαιρετικό μηχανικό κλείστρο απορρήτου
για πρόσθετο απόρρητο και ασφάλεια.
UP-LEVELED INTELLIGENCE
WITH DELL OPTIMIZER


Το Latitude 3520 διαθέτει Dell Optimizer, ενσωματωμένο AI
που μαθαίνει και ανταποκρίνεται στον τρόπο που εργάζεστε
για να βελτιώσει την απόδοση της εφαρμογής, τη διάρκεια ζωής
της μπαταρίας και τις ρυθμίσεις ήχου.

To ΝΕΟ ExpressConnect παρέχει δυναμικά καλύτερη σύνδεση Wi-Fi για πιο γρήγορες ταχύτητες με προτεραιότητα και δίνει προτεραιότητα στο εύρος ζώνης για κλήσεις συνδιάσκεψης.

Το ExpressResponse μαθαίνει πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν συνήθως τις αγαπημένες τους εφαρμογές, βελτιώνοντας και εφαρμόζοντας συνεχώς ρυθμίσεις, για την πιο ευκίνητη δυνατή απόδοση.

Το ExpressCharge μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και μαθαίνει τις καθημερινές σας συνήθειες φόρτισης για να διασφαλίσει ότι η μπαταρία σας λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της και φορτίζει έως και 80% σε περίπου 1 ώρα.

Το Intelligent Audio θα συντονίσει αυτόματα το σύστημά σας μειώνοντας τις ηχώ και τον θόρυβο του περιβάλλοντος, διαχειριζόμενος την ένταση της ομιλίας και βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία ήχου.

ENTERPRISE-LEVEL FEATURES TO BOOST PRODUCVITY FOR EVERY BUSINESS

Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να τροφοδοτηθεί οποιαδήποτε μέρα με επεξεργαστές Intel® TGL-U Celeron Core™ i7 έως και 11ης γενιάς που προσφέρουν απόδοση, διαχειρισιμότητα, ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας και σταθερότητα της Intel®, τα οποία ευθυγραμμίζονται
με ένα μελλοντικό οδικό χάρτη. Ξεκινήστε αμέσως τη δουλειά με τη λειτουργία ανοίγματος καπακιού, καθώς και μια προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένη στο κουμπί λειτουργίας. Επίσης, επωφεληθείτε από το Windows Hello με την προαιρετική κάμερα υπερύθρων για να επαληθεύσετε την ασφαλή πρόσβαση στη συσκευή σας με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Παραμείνετε παραγωγικοί όλη την ημέρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στον κόσμο από οποιοδήποτε βασικό φορητό υπολογιστή του εμπορίου.

Συμβατό με ακόμη περισσότερες οθόνες και αξεσουάρ, το Latitude 3520 διαθέτει μια πλήρη γκάμα διαθέσιμων θυρών, συμπεριλαμβανομένης της θύρας USB 3.2 Gen2x2 Type-C™ και παλαιού τύπου θύρες όπως HDMI και RJ45. Το EPEAT Gold Certification βοηθά να διασφαλίσετε ότι η αγορά του Latitude 3520 είναι μια αγορά για την οποία μπορείτε να αισθάνεστε καλά. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το σύστημά σας ακριβώς όπως το θέλετε.

Επιλέξτε από επιλογές SSD έως και το νέο 1 TB εκτός από επιλογές HDD και διπλής μονάδας δίσκου. Επιλέξτε είτε την μπαταρία 41Whr 3-cell είτε την μπαταρία 54Whr 4-cell για βέλτιστο χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας. Συνδεθείτε οπουδήποτε και εργαστείτε απρόσκοπτα εν κινήσει χάρη στην τεχνολογία eSIM, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη. Η προαιρετική ευρυζωνική κινητή LTE προσφέρει ταχύτητες έως και 450 Mbps και η προαιρετική δυνατότητα Intel® Wi-Fi 6 παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα, γρήγορες ταχύτητες και ασφάλεια επόμενης γενιάς σε υπολογιστές και ασύρματα δίκτυα. Η επιλογή Intel® Optane™ συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην εκκίνηση των προγραμμάτων περιήγησης και στο άνοιγμα αρχείων πιο γρήγορα, ενώ η απόδοση βελτιώνεται με τα προαιρετικά γραφικά NVIDIA MX450.

Latitude 5420 Laptop
Δεν υπάρχει τίποτα mainstream σε αυτό


Ξεπερνά τη βασική κατηγορία

Αυτός ο φορητός υπολογιστής 14 ιντσών με μικρότερο μέγεθος και κομψότερη εμφάνιση σάς επιτρέπει να ξεκινάτε τη δουλειά πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στην κλιμακούμενη σχεδίαση και την ισχυρή απόδοσή του.


A NEW LOOK FOR WORLD’S SMALLEST,
MOST SCALABLE PCs IN THEIR CLASS


Οι πιο επεκτάσιμοι φορητοί υπολογιστές μας
είναι επανασχεδιασμένοι μικρότεροι και πιο έξυπνοι από ποτέ.
Οι οθόνες έως και 4K με τη διαθέσιμη λύση χαμηλού μπλε φωτός ComfortView Plus αυξάνουν την παραγωγικότητα.
Μια επιλογή κάμερας web FHD οδηγεί τη διάσκεψη στο επόμενο επίπεδο. Μνήμη έως 64 GB DDR4, αποθήκευση έως 2 TB και μπαταρία έως 63 Whr, προσφέρουν ευελιξία για διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες.

Συνδέστε στη στιγμή τα περιφερειακά στην πλήρη γκάμα διαθέσιμων θυρών που περιλαμβάνει 2x Type-C Thunderbolt 4 και θύρες παλαιού τύπου, όπως HDMI και RJ45.STAY CONNECTED,
STAY
PRODUCTIVE ANYWHERE.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι με ταχύτητες φορητής ευρυζωνικής σύνδεσης LTE  έως 450 Mbps. Το Wi-Fi 6E επιτρέπει 7 επιπλέον κανάλια (στη ζώνη 6 GHz)  για μεγαλύτερο εύρος ζώνης, το οποίο παρέχει ταχύτερο και ομαλότερο  Wi-Fi, ειδικά σε περιοχές υψηλής πυκνότητας.
Ταξιδέψτε με ευκολία χάρη στη νέα τεχνολογία eSIM που συνδέεται με  περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίου εμβέλειας, χωρίς να  χρειάζεται να αλλάζετε κάρτες SIM.

Οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές έως 11ης γενιάς Intel® Core i7 vPro®  προσφέρουν στις επιχειρήσεις την απόδοση, τη διαχειρισιμότητα, τα  ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τη σταθερότητα της πλατφόρμας  Intel® vPro, πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις.

INNOVATION & SUSTAINABILITY
1ST PCs WITH BIOPLASTICS FROM TREES

Εργαστείτε με σιγουριά στην οθόνη με φωτεινότητα
έως 400 nit και τεχνολογία ComfortView Plus,  μια μονίμως ενεργή, ενσωματωμένη λύση χαμηλού μπλε φωτός που μειώνει το  βλαβερό μπλε φως και προσφέρει εξαιρετικά χρώματα.

Οι Latitude Σειράς 5000 χρησιμοποιούν 21% πλαστικά βιολογικής προέλευσης  από δέντρα στο καπάκι, αξιοποιώντας το ταλλέλαιο που είναι υποπροϊόν  χαρτοποιίας.
Η  συνολική διαδικασία παραγωγής δημιουργεί χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα,  ενέργειας και νερού, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 που αντιστοιχούν σε  24,2 εκατομμύρια μίλια οδήγησης, εξοικονομώντας ενέργεια για την  τροφοδοσία 5.564 σπιτιών για έναν χρόνο και αρκετό νερό για να γεμίσουν  226 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

WORLD’S MOST INTELLIGENT
BUSINESS PCs WITH BUILT-IN AI

Η σειρά 5000 διαθέτει το Dell Optimizer, ενσωματωμένο AI που μαθαίνει και ανταποκρίνεται στον τρόπο που εργάζεστε για να βελτιώσει την απόδοση της εφαρμογής, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις ρυθμίσεις ήχου στο παρασκήνιο.
Ξεκινήστε αμέσως τη δουλειά με το ExpressSign-in. Το νέο ExpressConnect παρέχει απρόσκοπτο Wi-Fi, προωθώντας το εύρος ζώνης στις εφαρμογές συνδιάσκεψης και συνδέοντας τα καλύτερα σημεία πρόσβασης. Όλα ελέγχονται μέσω μιας μονάδας, χωρίς πρόσθετο κόστος, για να μειώσετε την καθυστέρηση και να σας βοηθήσουν να τρέχετε με κορυφαία απόδοση.Recommended accessories

DELL DOCK | WD19
DELL PRO WIRELESS KEYBOARD
AND MOUSE | KM5221W
DELL PRO
BACKPACK 15 | 460BCMN

Εργαστείτε σε πλήρη ταχύτητα
με το ισχυρό USB-C της Dell dock.
Φορτίστε το σύστημά σας πιο γρήγορα,
υποστήριξη έως τρεις οθόνες
και συνδέστε τα περιφερειακά σας
μέσω ενός μόνο καλωδίου.
Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας,
όλη την ημέρα με αυτό το συνδυασμό
ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού.
Διατηρεί το γραφείο σας χωρίς ακαταστασία
και σας επιτρέπει να παραμένετε παραγωγικοί
με
διάρκεια μπαταρίας έως και 36 μήνες
και προγραμματιζόμενα κουμπιά συντόμευσης.
Κατασκευασμένο με αφρό EVA,
διαδικασία βαφής EcoLoop
και επίστρωση αδιαβροχοποίησης,
προσφέρει προστασία του laptop
και των εγγράφων σε ένα ελαφρύ σακίδιο
με δυνατότητα φόρτισης μέσω ειδικής θήκης για φορτιστή.
Building sustainable devices for a better world

By significantly scaling up our use of renewable and recycled materials, Dell Technologies delivers innovative devices that drive change.
Explore our sustainability initiatives at DellTechnologies.com/Sustainable-Devices


Ελαιώνων 51-53
T.K. 15351, Παλλήνη Αττικής
210.67 45 801
Fax. 210.67 45 189
info@technicomer.gr
service@technicomer.gr
Copyright ©  TECHNICOMER 2022
Για αγορές λιανικής επισκεφτείτε το

Για αγορές λιανικής επισκεφτείτε το

Ελαιώνων 51-53
TK 15351, Παλλήνη Αττικής
210.67 45 801
(fax) 210.67 45 189
info@technicomer.gr
service@technicomer.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο