HP 1040 G8 x360 - Technicomer Α.Ε.

Προϊόντα και Υπηρεσίες Πληροφορικής
Μετάβαση στο περιεχόμενο

HP 1040 G8 x360

Promotions

Φορητός υπολογιστής HP
EliteBook x360 1040 G8
με επεξεργαστή Intel® Core™ i7 11ης γενιάς

Βελτιστοποιημένος για φορητότητα και πανίσχυρος

Κωδικός: 358V3EAΟ κομψός, λεπτός και ελαφρύς
HP EliteBook x360 1040 προσαρμόζεται
στο στυλ εργασίας
που επιθυμείτε
με έναν πανίσχυρο
επεξεργαστή,
ισχυρή ασφάλεια, μια
προαιρετική σύνδεση 5G και μια προαιρετική οθόνη UDH HDR 14 ιντσών.


Καινοτομία για τον τρόπο εργασίας σας

Απολαύστε μια εξατομικευμένη υπολογιστική εμπειρία που ταιριάζει στο στυλ εργασίας σας. Απολαύστε τις περίπλοκες λεπτομέρειες της προαιρετικής οθόνης αφής UHD HDR 400 BrightView με αναλογία οθόνης- σώματος 89 τοις εκατό και ένα επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Προστασία από το HP Wolf Security

Το HP Wolf Security for Business δημιουργεί μια ανθεκτική άμυνα που είναι συνεχώς ενεργοποιημένη και επιβάλλεται από το υλισμικό. Από το BIOS μέχρι το πρόγραμμα περιήγησης, εκτός και πέρα από το λειτουργικό σύστημα, αυτές οι συνεχώς εξελισσόμενες λύσεις προστατεύουν τον υπολογιστή σας από τις σύγχρονες απειλές.


Ενώστε τις ομάδες

Διατηρήστε την επιχείρησή σας σε κίνηση με πανίσχυρες συνδέσεις και εργαλεία συνεργασίας. Η προαιρετική ασύρματη συνδεσιμότητα 5G και 4G LTE, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τα νέα χαρακτηριστικά ήχου και βίντεο δημιουργούν μια εμπειρία εικονικής σύσκεψης που μοιάζει αρκετά με τη σύσκεψη πρόσωπο με πρόσωπο.

Επιπλέον

Κρατήστε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από την οθόνη σας με το προαιρετικό HP Sure View Reflect που δημιουργεί ένα χάλκινο ανακλαστικό φινίρισμα όταν κάποιος την κοιτάζει από το πλάι, κάνοντάς την να φαίνεται μη αναγνώσιμη.

Χάρη στην επιπλέον ξεγνοιασιά που σας χαρίζει το HP Sure Shutter, δεν θα αναρωτηθείτε ποτέ πια αν σας παρακολουθούν. Αυτό το ενσωματωμένο απτό κλείστρο ενεργοποιείται με ένα αποκλειστικό έξυπνο πλήκτρο του επανασχεδιασμένου πληκτρολογίου, βοηθώντας σας να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Ο φιλικός προς το περιβάλλον HP EliteBook x360 1030 χρησιμοποιεί αλουμίνιο και μαγνήσιο στο πλαίσιο και έχει κατασκευαστεί με πλαστικό που θα κατέληγε στους ωκεανούς σε περιβλήματα ηχείων. Έχει επίσης διακριθεί με μια αξιολόγηση EPEAT® Gold στις Η.Π.Α.

Ο HP EliteBook x360 1030 μπορεί να συνδεθεί σχεδόν οπουδήποτε με προαιρετική υποστήριξη για ασύρματη ευρυζωνική τεχνολογία έως 5G και κεραίες 4x4 που μπορούν να προσφέρουν ταχύτητα λήψης έως 4,14 GBps και ταχύτητα αποστολής έως 660 Mbps.

Ρυθμίστε τον ήχο των ακουστικών σας για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με το HP Sound Calibration. Το HP Dynamic Audio, μια νέα εμπειρία ήχου με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, συντονίζει την έξοδο σε ομιλία, μουσική και ταινίες, περιορίζοντας παράλληλα τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Αποκτήστε τον εξαιρετικό συνδυασμό άμεσης απόκρισης, συνδεσιμότητας και ταχύτητας με έναν επεξεργαστή 11ης γενιάς Intel® Core™, ο οποίος σας επιτρέπει να εκκινείτε, να δημιουργείτε και να συνδέεστε γρήγορα και αξιόπιστα.


Βρείτε τον υπολογιστή σας με το Tile™ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για φορητές συσκευές, ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένος και βρείτε άλλες συσκευές στο δίκτυο Tile™ σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tile™ για Windows


Το HP Context Aware παρέχει βελτιστοποίηση βάσει τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης όταν εργάζεστε σε ένα τραπέζι, άνεση όταν εργάζεστε με τον υπολογιστή στα πόδια σας και ανταπόκριση όταν εργάζεστε καθοδόν.


Μάθετε αν κάποιος προσπάθησε να ανοίξει το κάλυμμα του υπολογιστή σας με το HP Tamper Lock. Θα προκαλέσει έναν τερματισμό λειτουργίας χωρίς την επιλογή ακύρωσης και μπορεί να απαιτήσει έναν κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για το ξεκλείδωμα του υπολογιστή σας προκειμένου για την προστασία κρίσιμων στοιχείων.

Ελαιώνων 51-53
T.K. 15351
Παλλήνη Αττικής
210.67 45 801
Fax. 210.67 45 189
Copyright ©  TECHNICOMER 2021
Για αγορές λιανικής επισκεφτείτε το

Για αγορές λιανικής επισκεφτείτε το

Ελαιώνων 51-53
TK 15351, Παλλήνη Αττικής
210.67 45 801
(fax) 210.67 45 189
Επιστροφή στο περιεχόμενο